קבוצת הנשים בכדורסל של אליצור נווה דוד רמלה תשחק מחר (יום ד', 16:00, שידור ישיר בחמש פלוס) נגד קבוצת פרייבורג, אלופת שוויץ, במסגרת שמינית גמר היורוקאפ. הקבוצה השוויצרית מדורגת במקום הראשון בארצה עם 18 ניצחונות ללא הפסדים, והיא מגיעה למשחק עם רמלה לאחר שזכתה לפני מספר ימים בגביע המדינה בשוויץ. המשחק מתקיים ברומניה (בבועה) לשם הגיעה רמלה בטיסה פרטית אחרי שלא הצליחה למצוא טיסה סדירה ליעד.
הזרה אליסון הייטאואר לא תשחק במשחק זה מאחר שביורוקאפ התקנון מתיר שיתוף שתי שחקניות זרות בלבד. בנוסף יעדרו מהרכבה של רמלה המתאזרחות אלכס כהן ודרו אדלמן לאחר שפיב"א שינתה את החוקים ומתירה שיתוף מתאזרחת אחת.
ברמלה החליטו בגלל התחייבות חוזית לרשום לכל בועה שחקנית אחרת. בשל כך החתימה רמלה את הבוסמנית לודמילה נאומנקו (במקום דיוואנה בונר) ואת דניאל דיאמנט. במידה ורמלה תנצח את הקבוצה השוויצרית היא תשחק ביום שישי הקרוב ברבע הגמר.